Следвайте Гласове в ТелеграмСвързани статии: Синът на Байдън пръснал милиони долари за

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСвързани статии: Синът на Байдън пръснал милиони долари за
Коментари Харесай

Хънтър Байдън: Мъск е увредено човешко същество, забравя как САЩ демократизираха родната му Южна Африка

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Свързани публикации: Синът на Байдън пръснал милиони долари за секс и дрога, укрил Щатски долар 1.4 млн. налози

Синът на американския президент Хънтър Байдън разкритикува американския бизнесмен и милиардер Илон Мъск, отбелязвайки, че на него " не му пука " за американската народна власт и съобщи, че " Мъск е доста повредено човешко създание ", съобщи NBC News.

" На Илон Мъск не му пука за Първата корекция. “ Той не се интересува от никого, с изключение на от себе си ", декларира Хънтър.

Според него " предприемачът не се тормози и от свободата на гласоподаване в Съединени американски щати. Мъск в никакъв случай не е показвал действителна поддръжка за демокрацията, която американците са създавали от толкоз дълго в родината на Мъск (Южна Африка) ".

По-рано, на 1 септември, Мъск се съгласи с изказването на американския публицист Майкъл Шеленбъргър, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън унищожава легитимността на демократичната система на страната. В обява на публицист в обществената мрежа X се показва, че Министерството на правораздаването на Съединени американски щати попречва наказателното гонене против Хънтър Байдън, до момента в който самият президент се пробва да сложи противника си Доналд Тръмп зад решетките.

Хънтър Байдън насочи остра офанзива против Мъск, потвърждавайки, че основният изпълнителен шеф на Tesla и го дефинира като " най-тъпия интелигентен човек в света ".

Синът на президента Джо Байдън упрекна Мъск за разпространяването на дезинформация за него и го разказа като " доста повредено човешко създание ".

В обява в X Мъск отговори, като се подигра с Хънтър Байдън за " скандалните, ужасяващи видеоклипове, които бяха открити на преносим компютър, който той е оставил в сервиз за компютри в Делауеър през 2019 година “.

" Един човек е направил толкоз доста видеоклипове по какъв начин прави закононарушения, че би трябвало да завоюва премия за операторско майсторство! ", написа Мъск.


Инфо: Агенция " Фокус "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР